Ghiduri

Cum se face ca Google Chrome să salveze parolele fără să solicite

Google Chrome vă permite să salvați nume de utilizator și parole de fiecare dată când vizitați un site web. Chrome va salva informațiile prima dată când vizitați un site și apoi le utilizați pentru a vă conecta la revenirea la site. Este posibil să utilizați funcția pe toate computerele, atâta timp cât sunteți conectat la contul dvs. Google în timp ce utilizați Chrome.

1

Deschideți Google Chrome. Faceți clic pe pictograma cheie din colțul din dreapta sus al ferestrei browserului.

2

Faceți clic pe „Opțiuni” și apoi faceți clic pe fila „Lucruri personale”.

3

În secțiunea „Parole”, alegeți „Oferiți salvarea parolelor”.