Ghiduri

Cum să dezvăluie o fotografie etichetată pe Facebook

Dacă un utilizator Facebook postează o fotografie a prietenului său și îi etichetează prietenul în fotografie adăugându-și numele la imagine, fotografia va apărea automat în albumul foto al prietenului și pe cronologia prietenului. Utilizatorii pot ascunde aceste fotografii - precum și orice altă activitate - din cronologia lor, ceea ce împiedică în esență să fie vizualizate de alți utilizatori Facebook. Dacă ați ascuns din greșeală o fotografie etichetată pe cronologie, o puteți dezvălui cu ușurință.

1

Conectați-vă la contul dvs. Facebook. Faceți clic pe butonul cu numele și imaginea dvs. în colțul din dreapta sus al paginii.

2

Derulați în jos cronologia până când găsiți caseta „Activitate recentă”.

3

Faceți clic pe pictograma creion din colțul din dreapta sus al casetei „Activitate recentă”, apoi selectați „Activitate ascunsă”. Va apărea o listă a activităților dvs. ascunse recent.

4

Faceți clic pe „x” de lângă fotografia etichetată pe care ați ascuns-o pentru a o elimina din activitățile ascunse. Faceți clic pe „Salvați” pentru a salva modificările. Fotografia dvs. nu ar trebui să mai fie ascunsă.