Ghiduri

Ce înseamnă termenul „Vezi prietenia” pe Facebook?

O caracteristică pe care Facebook o oferă pentru a vă face mai ușor să vă amintiți și să vă referiți la interacțiunile pe care le-ați avut cu persoanele de contact este pagina „Vedeți prietenia”. Această pagină înregistrează și afișează numai conținutul interactiv dintre dvs. și o altă persoană.

Pagini de prietenie

Când vizitați o pagină de prietenie, vedeți toate postările de pe perete, comentarii, linkuri, fotografii și alt conținut care vă implică pe dvs. și pe acel prieten. Această caracteristică face posibilă vizualizarea tuturor interacțiunilor și modurilor în care prietenia a fost împărtășită pe Facebook. Persoanele implicate în prietenie pot vedea pagina, precum și prietenii acestor persoane.

Cum se accesează

Puteți vedea paginile de prietenie ale prietenilor dvs. în mai multe moduri. Când un prieten postează un comentariu pe peretele altui prieten, sub comentariu apare un comentariu care spune „Vezi prietenia”. După ce faceți clic pe link, vă duce la pagina de prietenie. Sub fotografia de profil a unui prieten, puteți vedea și un link care vă duce la pagina de prietenie. Puteți accesa acest tip de pagină numai dacă sunteți prieteni cu cel puțin una dintre persoanele din fotografie și aveți permisiunea de a privi pagina celeilalte persoane.

Conţinut

Când navigați la o pagină de prietenie, conținutul pe care îl vedeți va depinde de ceea ce au distribuit cei doi prieteni. De exemplu, pagina poate avea o imagine de profil care arată ambii prieteni etichetați în ea. De asemenea, va conține informații despre evenimente la care ambii oameni au răspuns, precum și comentarii, imagini, postări pe perete și alte articole care implică amândoi prietenii. De asemenea, arată orice rețele din care fac parte indivizii.

Preocupări privind confidențialitatea

Deși această caracteristică este utilizată de persoanele de pe Facebook, altele au probleme cu problemele de confidențialitate pe care le prezintă. Face mai ușor pentru oameni să vadă exact cum interacționează ceilalți și își face public conținutul. De asemenea, oferă informații prietenilor prietenilor dvs., pe care este posibil să nu doriți să aveți acces la conținutul de pe pagina dvs. Persoanele cărora le-ați refuzat statutul de prieten în legătură cu dvs. pot să se uite în continuare la fotografiile dvs. și la alt conținut, dacă se întâmplă să fie prieteni ai prietenilor dvs.